laadpaal

Een laadpaal thuis..

Sneller, groener, gemakkelijker.

SNELLER OPLADEN ZONDER OVERBELASTING

Met het gebruik van een laadpaal bij u thuis kunt u sneller opladen zonder dat u de netaansluitkracht hoeft te upgraden, waardoor de installatie- en laadkosten worden verlaagd. De oplader kan het laadvermogen aanpassen aan andere gebruikers in het gebouw om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen. Met de handige app volgt u in enkele seconden het laadproces mee.

NEEM LAADKOSTEN IN EIGEN HANDEN

Geniet van een belastingvermindering door gebruik te maken van slimme laadpalen. Op die manier kiest u er ook voor om rekening te houden met de beschikbare zonne-energie. Aangezien de elektrische stroom in beide richtingen meet, kan het elk overschot waarnemen dat wordt opgewekt door zonnepanelen. De laadsnelheid wordt aangepast aan de belasting van het stroomnetwerk. Zo kan de stroom niet uitvallen tijdens het opladen door de load balancing die geïntrigeerd is.

laadpaal

Een laadpaal op het werk

Op maat van uw bedrijf.

DUURZAAM EN ONDERNEMEND

Met een elektrisch wagenpark kiest uw bedrijf voor duurzaamheid en lange termijn denken. Het aanbieden van een elektrisch oplaadpunt bovendien erg eenvoudig in onderhoud. Wij komen langs bij uw bedrijf en nemen onder de loep welke laad- en vergoedingsmogelijkheden het meest tegemoetkomen aan uw behoeften en die van uw medewerkers. De laadpalen van uw bedrijf kunnen ook worden opengesteld voor bezoekers of het brede publiek. De tarieven kan u daarbij zelf instellen.

laadpaal