Thuisbatterijen

ThuisbatterijEN

Geen zon? Geen probleem.

Wees de slimme meter te slim af!

Contacteer ons

kostenefficiënte energie

De toenemende vraag naar de installatie van thuisbatterijen is sterk gestegen door het afschaffen van de terugdraaiende teller. 

Investeren in batterijopslag verdient zich bijna meteen terug voor particulieren die na 2021 zonnepanelen laten installeren. Ook voor bestaande installaties kan zo een batterij interessant zijn.

Doordat de terugdraaiende teller verdwijnt, slaat u best alle zonne-energie op via batterijopslag.

Zo geniet u van kostenefficiënte energie. Zelfs op regenachtige dagen. Omdat zonnepanelen overdag meer energie produceren, verbruikt de gemiddelde zonnepaneleneigenaar maar 30% van zijn opgewekte energie. Met een batterij voor zonnepanelen kunnen we het eigen verbruik van de opgewekte energie doen stijgen naar 60 à 70%.

Voordelen...

Een hoger rendement en lagere energiekost.

De opgewekte energie van de zonnepanelen wordt opgeslagen in de thuisbatterij voor later gebruik.

Hoger rendement van de zonnepanelen installatie dankzij een toegenomen zelfconsumptie, vooral bij gezinnen met een digitale teller, en dus ook een snellere terugverdientijd.

Lagere elektriciteitskosten.

De meeste thuisbatterijen kunnen als noodgenerator bij stroompannes fungeren.

Minder afhankelijk van het net en elektriciteitsleveranciers.

Premie – RESCert gecertificeerd

Als RESCert gecertificeerd bedrijf zit u bij ons goed. Dit maakt uw installatie die wij geplaatst hebben, rechthebbend voor een premie. Dit zowel voor de batterij als de zonnepanelen installatie.

De premies voor de panelen en de batterijen vindt u terug op de site van jullie netbeheerder. Deze zijn afhankelijk van de grootte van de installatie, de datum van plaatsing en keuring van de installatie. 

18 jaar ervaring

1 zaakvoerder

4 teams met specifieke expertise

Onze partners

Huawei is als technologiebedrijf al verschillende jaren actief in opslagbatterijen. Deze multinational heeft zijn strepen verdiend in deze sector en ontwikkelt batterijen met allerlei vermogens.

BYD is een wereldleider op het gebied van energieopslag. Zij bieden een modulaire opbouw aan zodat u op elke moment kan uitbreiden. Helemaal op uw maat.

Enphase is een Amerikaans bedrijf dat softwaregestuurde energieoplossingen ontwerpt en vervaardigt. Deze opslagsystemen zijn IP55-gecertificeerd. Ze blijven vermogen leveren, zelfs in slechte weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en ijs.

K Star zorgt voor een hoge beschikbaarheid van intelligente netwerkenergieoplossingen om te voldoen aan de hoge kwaliteit van de menselijke energievraag.

Energiezuinig bouwen of verbouwen, dat wil toch iedereen.

Contacteer ons

In de kijker

Contact

Vraag hier uw offerte aan

Heeft u nog vragen of heeft u interesse om met ons samen te werken voor uw toekomstig project? Contacteer ons!