Sonos Dealer

SONOS DEALER

Sonos

Geniet van briljant geluid

Stel uw speakers op en speel muziek en meer af via wifi. Bedien uw systeem volledig met behulp van de Sonos-app en uw stem.

Contacteer ons

Ontdek hier onze producten

Submini

Verdiep uw luisterervaring voor tv, muziek en meer met krachtige bass wanneer u de​​​​​ Sub Mini als paar koppelt met Beam, Ray, One of One SL.
​​​​​​​
Zet hem neer waar u wilt, installeer gemakkelijk met de Sonos-app en ervaar rijker, meeslepender geluid zonder ruis.

Ray

Upgrade uw tv, muziek en games met deze indrukwekkend compacte en gebruiksvriendelijke soundbar.
​​​​​​​
Ervaar perfect uitgebalanceerd geluid, heldere dialogen, stevige bass en makkelijke bediening met de afstandsbediening van uw tv, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. Creëer het Sonos-systeem van uw dromen en voeg wanneer u wilt speakers toe voor surround sound en het luisteren in meerdere kamers.

Roam

Ervaar het grootse geluid van deze kleine, lichtgewicht draagbare speaker die perfect is voor thuis en on-the-go. Geniet urenlang van muziek, radio, luisterboeken en meer vanaf al uw favoriete diensten dankzij de oplaadbare batterij die lang meegaat. 
​​​​​​​
Luister thuis met wifi, bedien het geluid eenvoudig met de Sonos-app en stream overal daarbuiten met Bluetooth®.

Arc

Laat al uw entertainment tot leven komen met adembenemend realistisch geluid en de 3D-beleving van Dolby Atmos.
​​​​​​​
Plaats jezelf midden in tv-programma's, series, films en games met kristalheldere dialogen en twee hoogtekanalen die een indrukwekkend gevoel van ruimtelijkheid creëren. Als de tv is uitgeschakeld kan u muziek en meer streamen vanaf al uw favoriete diensten.

Five

Til uw luisterbeleving naar een hoger niveau met levendig, helder en ruimtelijk stereogeluid. 
​​​​​​​
Stream muziek, radio, audioboeken, podcasts en meer vanaf al uw favoriete diensten, en bedien uw apparaat eenvoudig met de Sonos-app en Apple AirPlay 2.

Move

Geniet van groots geluid dat u overal met u meeneemt met deze krachtige, robuuste en veelzijdige smart speaker.

Neem het geluid mee van kamer naar kamer of naar buiten. Het weerbestendige ontwerp, de oplaadbare batterij en het brede geluidsveld zorgen buiten voor een uitzonderlijke luisterbeleving.

One

Geniet van gedetailleerd geluid en ingebouwde stembediening met deze verbazingwekkend krachtige smart speaker.
​​​​​​​
Stream muziek, radio, luisterboeken en meer vanaf al uw favoriete diensten. Bedien uw apparaat eenvoudig met de Sonos-app, spraakassistent en Apple AirPlay 2.

Beam

Verrijk al uw entertainment met de nieuwste generatie van onze compacte smart soundbar, nu met Dolby Atmos.
​​​​​​​
Geniet van panoramisch geluid en kristalheldere dialogen voor programma's, films en games. En als de tv is uitgeschakeld, kan u muziek en meer streamen vanaf al uw favoriete diensten.

Port

Met Port maakt u de Sonos-beleving ook mogelijk voor uw bestaande stereo-installatie of receiver, en heeft u eindeloos veel mogelijkheden om in meerdere kamers te luisteren.
​​​​​​​
Sluit Port aan op uw traditionele audioapparatuur om muziek, radio, luisterboeken en meer te streamen vanaf uw favoriete diensten.

Amp

Versterk uw passieve speakers, creëer het smart home van uw dromen en geniet van eindeloos veel mogelijkheden om in meerdere kamers te luisteren.
​​​​​​​
Met Amp maakt u de Sonos-beleving ook mogelijk voor uw vloer-, outdoor-, ingebouwde en boekenplankspeakers. U kunt ook uw tv of platenspeler aansluiten.

Boost

Creëer een speciaal wifinetwerk voor uw Sonos-systeem en luister ononderbroken naar uw favoriete content.
​​​​​​​
Sluit Boost aan op uw router en hij creëert een apart netwerk zonder potentiële storing of interferentie afkomstig van andere apparaten.

In ceiling speakers

Creëer een geïntegreerd systeem met deze passieve speakers en geniet overal in de kamer comfortabel van kristalhelder geluid.

In wall speakers

Geniet van krachtig en gericht geluid voor tv, muziek en meer als u een geïntegreerd systeem creëert met deze passieve speakers.

Outdoor speakers

Geniet het hele jaar door van vol, gedetailleerd geluid in uw tuin of op uw terras met deze twee passieve speakers.

18 jaar ervaring

1 zaakvoerder

4 teams met specifieke expertise

Energiezuinig bouwen of verbouwen, dat wil toch iedereen.

Contacteer ons

In de kijker

Contact

Vraag hier uw offerte aan

Heeft u nog vragen of heeft u interesse om met ons samen te werken voor uw toekomstig project? Contacteer ons!