Airco

AIRCO

Energiezuinig, efficiënt en stijl

Door middel van een airconditioning kan u meer dan enkel lucht afkoelen. Een airconditioning zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, zuivere lucht en vochtigheid, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een klimaat op uw maat!

Door de blijvende stijging van uw energiefactuur is het belangrijk om efficiëntie op de 1ste plaats te zetten. Door gebruik te maken van een warmtepomp gebaseerde airconditioner kiest u voor energiezuinig, efficiënt en stijl. Ze hebben individuele, programmeerbare besturingen voor elke kamer en sensoren die het energieverbruik verminderen wanneer niemand thuis is.

Dankzij de inverter-technologie kunnen ze nauwkeurig inspelen op de gevraagde temperatuur.

Contacteer ons

Een airco is eigenlijk een lucht-luchtwarmtepomp en bestaat uit een buitenunit en een of meerdere binnenunits. De werking van een airco is gebaseerd op de compressietechniek en kunt u het best vergelijken met die van een koelkast of een diepvries. Een airco haalt gratis energie uit de omgeving, maar functioneert zelf op elektriciteit. Die kunt u van het elektriciteitsnet halen, maar ook gedeeltelijk zelf produceren via zonnepanelen. Het rendement van een airco kunt u altijd terugvinden op het energielabel. Zo vergelijkt u makkelijk de verschillende merken en units. Cruciaal hierbij is het seizoensrendement: de EER voor het koelingsseizoen en de COP voor het verwarmingsseizoen.

Ook voor het onderhoud van de airco kunt u terecht bij JL SYSTEMS. De meeste mensen kiezen voor een onderhoudscontract om de correcte werking van hun airconditioner te garanderen. De onderhoudstechnicus komt dan één keer per jaar langs om de installatie na te kijken. Uiteraard kan dit ook op aanvraag. 

Energiezuinig bouwen of verbouwen, dat wil toch iedereen.

Contacteer ons

In de kijker

Contact

Vraag hier uw offerte aan

Heeft u nog vragen of heeft u interesse om met ons samen te werken voor uw toekomstig project? Contacteer ons!