Zonnepanelen

Zonnepanelen

Nog steeds een rendabele investering

U kan uw eigen opgewerkte energie verbruiken en u krijgt een vergoeding voor het teveel aan energie dat u terug op het net stuurt. Hiernaast kan u de overtollige stroom opslaan in een thuisbatterij. Kwaliteit en betrouwbaarheid bij het plaatsen van zonnepanelen is bij JL Systems een hoofdzaak!

Zonnepanelen blijven vandaag de dag nog steeds een zeer rendabele investering.

Contacteer ons

Goedkopere energiefactuur

We weten als geen ander dat het noodzakelijk is om de juiste en kwalitatief degelijke materialen te gebruiken voor een maximaal rendement. Om die reden kiezen wij bij JL Systems al 17 jaar voor materialen die voldoen aan onze kwaliteitsnormen. 

Onze zonnepanelen ondersteunen u in uw zoektocht naar zekerheid en onafhankelijkheid. Dankzij deze zonnepanelen produceert u zelf energie en kan je 30 tot 40% van de tijd afhankelijk van het elektriciteitsnet worden. Je kan zelfs tot 60 à 70% onafhankelijk zijn, als je ook een batterij voor zonnepanelen laat installeren. Dan gebruikt u minder energie van het elektriciteitsnetwerk en dat ziet u vervolgens op de energiefactuur.

In combinatie met een thuisbatterij

Vanaf het ogenblik dat uw zonnepanelen geplaatst zijn, wekken ze onmiddellijk energie voor u op en dat kan u gedurende de hele dag opvolgen dankzij de bijgeleverde app.

Een zonnepaneel heeft niet enkel direct zonlicht nodig. Een bewolkte hemel kan ook voldoende energie opwekken. Ook maanlicht kan door weerkaatsende Uv-stralen energie opwekken. De energie die u niet meteen verbruikt kan u best opslaan door te kiezen voor een thuisbatterij. Op die manier kan u deze energie op een later tijdstip gebruiken, op het moment dat dit voor u uitkomt.

Duidelijk overzicht met
de app

Dankzij het gebruik van de app die bij uw systeem hoort heeft u altijd en overal een duidelijk overzicht van uw energiebalans. 

Het gebruik van deze app heeft veel voordelen. Zo heeft u onmiddellijk een duidelijke analyse van uw opwekking, verbruik van zonnestroom en de hoeveelheid elektriciteit die u van het net afneemt. U kan de actuele laadtoestand van het batterij opslagsysteem onmiddellijk raadplegen. Hiernaast kan u alle historische energiegegevens terugvinden in een overzicht en heeft u een duidelijk beeld van uw ecologische voetafdruk.  

Kunnen er op uw dak zonnepanelen geplaatst worden?

De zaakvoerder zelf komt bij u ter plaatse om na te gaan of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. We houden rekening met onder andere de oriëntatie van uw dak en de dakhelling. Al vanaf 10m² zonrijke dakoppervlakte is het interessant om zonnepanelen te plaatsen. De zaakvoerder zelf maakt een plan op en houdt hierbij rekening met de ligging van het dak, dakvensters en de hoeveelheid schaduw. Deze factoren zijn uitermate belangrijk, dit bepaalt mee de jaarlijkse opbrengst en heeft een invloed op de materiaalkeuze.

18 jaar ervaring

1 zaakvoerder

4 teams met specifieke expertise

Energiezuinig bouwen of verbouwen, dat wil toch iedereen.

Contacteer ons

In de kijker

Contact

Vraag hier uw offerte aan

Heeft u nog vragen of heeft u interesse om met ons samen te werken voor uw toekomstig project? Contacteer ons!