AIRCO-WARMTEPOMPEN

Wie het hele jaar door wilt genieten van een perfect klimaat in huis, realiseert dat met een airco-warmtepomp van Intellisol. Een heerlijk koele woning in de zomer en ook behaaglijke warmte als het buiten koud is. Bovendien is een airco een zeer interessante investering; u bespaart aanzienlijk op verwarmingskosten. Intellisol biedt diverse wand- en vloermodellen van topmerken als Samsung en Mitsubishi Electric en garandeert een systeem dat perfect beantwoordt aan uw wensen en behoeften.

Mooi, gezond, intelligent en comfortabel

De modellen zijn qua design niet alleen zeer aantrekkelijk en subtiel, maar sluiten qua mogelijkheden ook naadloos aan op uw levensstijl. Denk aan bediening op afstand via wifi. Aan het zuiveren van de lucht in een ruimte. Aan het aanpassen van de luchtstroom zodat u het perfecte klimaat ervaart, zelfs als u zich vlakbij de unit bevindt. Aan intelligente infraroodsensoren die de ruimte scannen en automatisch het gewenste klimaat realiseren als er iemand binnenkomt. En wees niet bang dat uw huisdier de airco triggert, want het systeem herkent het verschil tussen u en Max. En nog veel en veel meer …

Tip !

Hebt u al zonnepanelen van Intellisol? En wekt u meer energie op dan u verbruikt? Gebruik dat overschot dan voor de airco-warmtepomp en maak uw investeringen dubbel zo interessant. Verwarmen en koelen op eigen, groene stroom en op een buitengewoon energie-efficiënte manier!