Zonnepanelen Zemst

Werk mee aan duurzame energie en reken op JL Online voor aankoop, installatie en advies van zonnepanelen Zemst.

Zonnepanelen Zemst

Zonnepalen Zemst vormen nog steeds dé groene energiebron van de toekomst. Overweegt u de installatie van zonnepanelen Zemst? Lees hieronder hoe het werkt en wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe werken zonnepanelen Zemst precies?

Zonnepanelen Zemst bestaan uit fotovoltaïsche cellen die met behulp van een montagesysteem op de zuidkant of zonnekant van het dak geïnstalleerd worden. Een optimale hellingshoek ligt hierbij tussen 15° en 50° en de oriëntatie is best ergens tussen zuidoost en zuidwest.

Naast de panelen zelf is er ook een omvormer nodig, die de opgewekte gelijkstroom omzet in wisselstroom. Tenslotte installeren we ook een productiemeter of groenestroommeter. Op basis van die meterstanden worden uw groenestroomcertificaten berekend.

Overdag kan u de opgewekte stroom meteen gebruiken voor uw televisie, wasmachine, keukenapparatuur enz. Eventuele overschotten worden op het elektriciteitsnetwerk gezet.

’s Nachts of op donkere dagen maakt u wel nog gebruik van netstroom en wordt uw verbruik gemeten door een elektriciteitsmeter. Het grote voordeel van zonnepanelen Zemst is dat die meter teruggedraaid wordt op momenten dat uw zonnepanelen Zemst meer opbrengen dan dat u verbruikt.

JL Online plaatst zonnepanelen Zemst

Wil u een correcte en betrouwbare installatie en aansluiting van uw zonnepanelen Zemst? Klop dan aan bij JL Online. Wij werken enkel en alleen met zonnepanelen Zemst van hoogwaardige kwaliteit en met ervaren installateurs.

Bij de plaatsing van zonnepanelen Zemst houden we rekening met allerlei factoren zoals de hellingsgraad van het dak en de oriëntatie, alsook de aanwezigheid van gebouwen en bomen die nu of in de toekomst een schaduw op het dak kunnen werpen.

Nood aan advies rond groenestroomcertificaten en administratie? Ook hierbij helpen we u met veel plezier verder op weg.

Contacteer ons (+32 (0)472 / 49 20 40 of per e-mail: info@jlonline.be) voor meer info.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie Limburg


Provincie antwerpen

Provincie Vlaams-Brabant

Brussels Hoofdstedelijk Gewest