De toekomst van elektrisch rijden: de voordelen van thuis laadpalen


Elektrisch rijden is de toekomst van mobiliteit. De vraag is niet meer óf, maar wanneer we de overstap naar elektrisch rijden massaal maken. Maar wat houdt elektrisch rijden eigenlijk in? En waarom zou u kiezen voor thuis laadpalen?

Duurzame mobiliteit met elektrisch rijden

Elektrisch rijden is het rijden in een voertuig dat wordt aangedreven door een of meerdere elektromotoren, gebruik makend van energie die is opgeslagen in oplaadbare batterijen. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat het de uitstoot van CO2 en andere schadelijke emissies drastisch kan verminderen, bijdraagt aan de verbetering van de lokale luchtkwaliteit en helpt in de strijd tegen klimaatverandering.

 

Laadpalen | JL Systems

Met het gebruik van een laadpaal bij uw thuis kunt u uw wagen veel sneller opladen.

Voordelen van thuis te laden

Bij JL Systems streven we ernaar om de transitie naar elektrisch vervoer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij bieden u thuis laadpalen van de hoogste kwaliteit. De voordelen hiervan zijn talrijk.

1. Gemak

Stelt u zich eens voor dat u 's ochtends wakker wordt en uw auto al volledig is opgeladen, klaar voor weer een nieuwe dag. Met een thuis oplaadpunt hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het vinden van een laadpaal in de stad. Het is de meest comfortabele manier van opladen en u bent altijd gegarandeerd van een plek.

2. Snelheid

Met het toenemend aantal elektrische auto's wordt het vinden van een openbaar laadpunt steeds lastiger. Thuis kunt u uw auto opladen wanneer u dat wilt, zonder te wachten. Een thuis oplaadpunt haalt het maximale uit uw netaansluiting waardoor uw auto sneller wordt geladen dan bij een openbaar laadpunt.

3. Kostenbesparing

Thuis laden is in de meeste gevallen goedkoper dan laden bij een openbaar laadpunt. U betaalt namelijk het reguliere tarief voor stroom, zonder extra kosten voor bijvoorbeeld service of huur van de laadpaal.

4. Duurzaamheid

Als u overstap naar elektrisch rijden en thuis een laadpaal installeert, kunt u kiezen voor groene energie. Met zonnepanelen van JL Systems kunt u zelfs uw eigen energie opwekken! U rijdt dan volledig op zonne-energie. Dat is pas echt groen rijden!

Nog vragen?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een laadpaal thuis en wilt u meer weten over de voordelen hiervan? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te helpen!

 

Contact | JL Systems

Wij zijn dé referentie in de installatie van groene energie met zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en meer.

Meest recente posts

Energiezuinig bouwen of verbouwen, dat wil toch iedereen.

Contacteer ons

In de kijker

Contact

Vraag hier uw offerte aan

Heeft u nog vragen of heeft u interesse om met ons samen te werken voor uw toekomstig project? Contacteer ons!