De voordelen van zonnepanelen


  1. Geen kosten. De stroom die je met behulp van zonnepanelen opwekt, is gratis, de zon schijnt toch. Bovendien hoeft de zon niet voortdurend te schijnen om stroom op te kunnen wekken, alleen daglicht is al voldoende.
  2. Bewust gebruik. Bezitters van zonnepanelen gaan over het algemeen bewuster om met stroom en verbruiken gemiddeld minder dan huishoudens, waarbij geen panelen op het dak bevestigd zijn. Een lager stroomverbruik betekent minder kosten maar is ook minder belastend voor het milieu
  3. Garantie. De zonnepanelen waar jl systems mee werkt zijn de koplopers op de markt. Wij bieden zonnepanelen aan met 25 jaar fabriekgarantie en 30 jaar opbrengstgarantie! 
  4. Subsidies. Wanneer je op een duurzame manier energie opwekt, kom je ook in aanmerking voor subsidies!!! 
  5. Toename waarde van je woning. De waarde van de woning neemt toe na het plaatsen van zonnepanelen. Ook als je in de toekomst je huis wilt verkopen, is het gunstig om panelen te hebben. De aanwezigheid van zonnepanelen betekent een hogere vraagprijs voor je huis.
  6. Geen schommelende prijzen. Wanneer de prijzen van energieleveranciers schommelen, heeft dat geen invloed op jouw stroomkosten, omdat je zelf je energie opwekt en dus ook niet afhankelijk bent van een externe leverancier.

Meest recente posts

Energiezuinig bouwen of verbouwen, dat wil toch iedereen.

Contacteer ons

In de kijker

Contact

Vraag hier uw offerte aan

Heeft u nog vragen of heeft u interesse om met ons samen te werken voor uw toekomstig project? Contacteer ons!