Zonnepanelen Kraainem

Werk mee aan duurzame energie en reken op JL Online voor aankoop, installatie en advies van zonnepanelen Kraainem.

Zonnepanelen Kraainem

Zonnepalen Kraainem vormen nog steeds dé groene energiebron van de toekomst. Overweegt u de installatie van zonnepanelen Kraainem? Lees hieronder hoe het werkt en wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe werken zonnepanelen Kraainem precies?

Zonnepanelen Kraainem bestaan uit fotovoltaïsche cellen die met behulp van een montagesysteem op de zuidkant of zonnekant van het dak geïnstalleerd worden. Een optimale hellingshoek ligt hierbij tussen 15° en 50° en de oriëntatie is best ergens tussen zuidoost en zuidwest.

Naast de panelen zelf is er ook een omvormer nodig, die de opgewekte gelijkstroom omzet in wisselstroom. Tenslotte installeren we ook een productiemeter of groenestroommeter. Op basis van die meterstanden worden uw groenestroomcertificaten berekend.

Overdag kan u de opgewekte stroom meteen gebruiken voor uw televisie, wasmachine, keukenapparatuur enz. Eventuele overschotten worden op het elektriciteitsnetwerk gezet.

’s Nachts of op donkere dagen maakt u wel nog gebruik van netstroom en wordt uw verbruik gemeten door een elektriciteitsmeter. Het grote voordeel van zonnepanelen Kraainem is dat die meter teruggedraaid wordt op momenten dat uw zonnepanelen Kraainem meer opbrengen dan dat u verbruikt.

JL Online plaatst zonnepanelen Kraainem

Wil u een correcte en betrouwbare installatie en aansluiting van uw zonnepanelen Kraainem? Klop dan aan bij JL Online. Wij werken enkel en alleen met zonnepanelen Kraainem van hoogwaardige kwaliteit en met ervaren installateurs.

Bij de plaatsing van zonnepanelen Kraainem houden we rekening met allerlei factoren zoals de hellingsgraad van het dak en de oriëntatie, alsook de aanwezigheid van gebouwen en bomen die nu of in de toekomst een schaduw op het dak kunnen werpen.

Nood aan advies rond groenestroomcertificaten en administratie? Ook hierbij helpen we u met veel plezier verder op weg.

Contacteer ons (+32 (0)472 / 49 20 40 of per e-mail: info@jlonline.be) voor meer info.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie Limburg


Provincie antwerpen

Provincie Vlaams-Brabant

Brussels Hoofdstedelijk Gewest