Zonnepanelen Hove

Werk mee aan duurzame energie en reken op JL Online voor aankoop, installatie en advies van zonnepanelen Hove.

Zonnepanelen Hove

Zonnepalen Hove vormen nog steeds dé groene energiebron van de toekomst. Overweegt u de installatie van zonnepanelen Hove? Lees hieronder hoe het werkt en wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe werken zonnepanelen Hove precies?

Zonnepanelen Hove bestaan uit fotovoltaïsche cellen die met behulp van een montagesysteem op de zuidkant of zonnekant van het dak geïnstalleerd worden. Een optimale hellingshoek ligt hierbij tussen 15° en 50° en de oriëntatie is best ergens tussen zuidoost en zuidwest.

Naast de panelen zelf is er ook een omvormer nodig, die de opgewekte gelijkstroom omzet in wisselstroom. Tenslotte installeren we ook een productiemeter of groenestroommeter. Op basis van die meterstanden worden uw groenestroomcertificaten berekend.

Overdag kan u de opgewekte stroom meteen gebruiken voor uw televisie, wasmachine, keukenapparatuur enz. Eventuele overschotten worden op het elektriciteitsnetwerk gezet.

’s Nachts of op donkere dagen maakt u wel nog gebruik van netstroom en wordt uw verbruik gemeten door een elektriciteitsmeter. Het grote voordeel van zonnepanelen Hove is dat die meter teruggedraaid wordt op momenten dat uw zonnepanelen Hove meer opbrengen dan dat u verbruikt.

JL Online plaatst zonnepanelen Hove

Wil u een correcte en betrouwbare installatie en aansluiting van uw zonnepanelen Hove? Klop dan aan bij JL Online. Wij werken enkel en alleen met zonnepanelen Hove van hoogwaardige kwaliteit en met ervaren installateurs.

Bij de plaatsing van zonnepanelen Hove houden we rekening met allerlei factoren zoals de hellingsgraad van het dak en de oriëntatie, alsook de aanwezigheid van gebouwen en bomen die nu of in de toekomst een schaduw op het dak kunnen werpen.

Nood aan advies rond groenestroomcertificaten en administratie? Ook hierbij helpen we u met veel plezier verder op weg.

Contacteer ons (+32 (0)472 / 49 20 40 of per e-mail: info@jlonline.be) voor meer info.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie Limburg


Provincie antwerpen

Provincie Vlaams-Brabant

Brussels Hoofdstedelijk Gewest